torstai 26. toukokuuta 2011

Rehuja


Emäntä istutti tuossa aiemmin tänään jonkun rehun ruukkuun, jonka muuten olen aika hyvin jättänyt rauhaan, vaikka se on tuossa ruokapöydällä ollut! Oli kuulema juurruttanut sitä jossain lasissa ensin. Mä kävin sitten tarkastaan ruukun ennen kuin siihen multaa tuli. Ihan fiksu ajatus tollanen vettä varaava ruukku, kun eihän tuo muista noita rehujaan aina edes kastella!:D Mi-au!

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kissakuvahaaste #155


Aiheena on tällä kertaa pöytä. Kurnau! Yleensä en kovin paljon ruokailujen aikaa saa olla pöydällä, muutoin saan kurkistella kyllä pöydällä istuen ikkunasta ulos. Emäntä on todennut, ettei voi kaikkina aikoina olla komentamassa minua alas pöydältä, joten vain ruokailuajat ovat ehdoton ei. Harmillista sinänsä, sillä usein hänellä näyttää olevan paremmat eväät kuin minulla!Mi-au!

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Viikonloppu

Kurnau vaan taas! Emännällä kävi ystävätär kylässä ja musta koetettiin ottaa sit hienoja kuvia. Täytyy sanoa, että melko hyvin nuo onnistuivatkin!;)

Niillä tuntui olevan paremmat eväät kun mun kipossa, joten kurkistelin vähän pöydän reunalta, että mistä se niin hyvä tuoksu lähtee!

Sit otin tietty rennosti. Olohuoneen pöytä on oiva paikka roikottaa tassuaan ja löhöillä.

Kurnau, ja niin emäntä tilas kuulema täältä mulle taas ruokaa, ja tällä kertaa jotain vähän parempaa kuin aina sitä kitekattia.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Parveke

Tää kesähuone on mun ehdoton suosikkipaikka nykyään kun tänne pääsee ilmasta riippumatta. Tossa korituolissakin on niiiin mukavaa makoilla kun on tuo lampaankarva alla.

Tykkään myös kurkistella avoimesta lasiovesta pihalle päin, vaikka onhan tuo pudotus aika valtava. Paree mun on täällä sisäpuolella pysytellä, jos haluan näissä ruuissa ja tässä huushollissa viihtyä.;)

Kurnau vaan ja palaillaan!

tiistai 10. toukokuuta 2011

Päikkärit

Mä koetan ottaa päikkäreitä ja silti tuo emäntä tuli mua häiritsemään...noh, ei se mitään, käyn mäkin välillä sitä häiritsemässä kun se aamuvuoron jälkeen ottaa aina välillä nokoset. Kur, alla videota tapahtuneesta.=)

Tervehdys!

Olen Molla-kissaneiti. Ikäni arvioidaan olevan noin 4 vuotta, mutta siitä ei ole varmaa tietoa, koska olen löytökissa. Omistajani haki minut pari vuotta sitten Kattilasta ja siitä asti olen saanut viettää ihania kissanpäiviä hänen luonaan. Vanhat minua koskevat postaukset löytyvät täältä, emännän askartelublogista. Napin kautta pääsee sinne ja uusi nappi tulossa tähän blogiin, kunhan saan valittua itsestäni tarpeeksi edustuskelpoisen kuvan siihen! Kurnau, tervetuloa seuraamaan arkeani!

Photobucket
Toimimme emännän kanssa myös toisena haastajana Kissakuvahaasteessa, jonne pääsee alla olevasta napista!
Photobucket