lauantai 20. elokuuta 2011

Herkkuja ja leikkiä


Martta: "Heipähei! Kuten Molla jo kertoikin, mukavasti täällä menee.=) Olen hyvin vauhdikkaalla päällä välillä ja emäntä tuossa kiipeilypuussa temppuillessani otti kuvasarjaa minusta, MI-AU! Viime viikolla kävimme tarkastuttamassa korvat ja sain tehosterokotteen. Emäntä keksi laittaa meidät samaan, vähän isompaan kuljetusboxiin, joten automatka sujui hieman rauhallisemmin meiltä molemmilta. Minua kyllä vähän pelotti silti ja ilmaisin asian äänekkäästi, mutta Mollaa ilmeisesti rauhotti minun läsnäoloni, koska neiti oli ihan hiljaa."

"Tässä kuvasarjassa minulle opetetaan kuinka herkkuja voi saada pienillä tempuilla! Tosin ei nyt sen kummempaa kuin takajaloille nouseminen, en sentään ole koira! Mutta kuitenkin. Sainpahan vähän nameja! Näitä kuvia emäntä on myös tehnyt/muokannut kollaaseiksi Picnikillä."

Kuulumisia

Molla: "Arki sujuu täällä ihana mukavasti. Toisinaan otamme lepohetken vierekkäin ja toisinaan tuo Martta tahtoo kovasti leikkiä ja sitten menemme ympäri kämppää, toisiamme jahdaten. Olen kovin laiska yleensä ottaen leikkimään, mutta välillä sitten intoudun mukaan.;) Alla pari kuvakollaasia meistä, emäntä oli käynyt Picnikin sivuilla niitä rakentelemassa."

Lepohetki.

"Kenen häntä tämä on?"-leikki.

tiistai 2. elokuuta 2011

Martta poseeraa



Iltaa!

Emäntä leikki hieman Picnikillä ja teki minusta kivoja kuvakollaaseja! Sain luvan laittaa ne tänne ja tämä taitaa muutenkin olla ensimmäinen ihka oma postaukseni sitten esittelyn!=) Arki sujuu todella mukavasti, Molla pitää minua hyvin sekä tuo emäntäkin.;) Osaan jo vähän paremmin laatikolle asioineni, vaikka toisinaan sattuu vahinkojakin. Korvapunkit alkavat olla historiaa ja kuulin, että ensi viikolla mennäänkin sitten lääkärissä käymään tarkastuksessa. Ehkä sen automatkan sitten kestää, vaikka pienen valituksen kanssa, mutta kuitenkin. Pääsin muuten Mollan kanssa haastetytöksi myös Kissakuvahaasteeseen! Täällä uusi haaste, jonka aiheena siis nettisurffailu! Mä ihan viattomasti emännän koneelle menin ja sit sain Mollalta nuhteet, kun ei niin kuulema kysymättä tehdä...noh, tavoille opetellaan edelleen...!;)