sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Muutosta arkeen


Päivää taas!
Emäntä oli lomareissussa viikon verran ja minua kävi pari ihmistä ruokkimassa sillä aikaa niin ei tarvinnut mennä minnekään hoitoon. Ihan mukavaa oli olla kotosalla, sillä en pidä noista autoreissuista yhtään. Onneksi on emäntäkin se jo ymmärtänyt.
Niin, muutoksia tosiaan! Perjantaina 8.7. emäntä toi mulle kaverin, tollasen pienen kissalapsen. Olin vähän ihmeissäni, että meinaako tuo nyt ihan tosissaan että se ihan jää meille asumaan. Kai sitten niin. Noh, alkuun näytin sille vähän kaapin paikkaa, murisin ja sähisin, mutta kun tajusin, että se tosiaan on tommonen aika kiva pikkukisu, niin en sit viittinyt kovin paljon enää sanoa sille mitään.

Nyt annan sen jo tulla melko lähelle ja jopa muutaman pusun olen sille antanut, mitkä lie emonvaistot heräs mullakin.;) Aika herttanen pentu sentään, ja melko kovasti se tykkäis leikkiä, mut en aina jaksa innostua mukaan.

Ehkä annan sillekin täällä blogissa suunvuoroa, sillä kun on tuo ulkovärityskin yhtä soma kun mulla! Mi-au! Väliaikainen nimi on kuulema Juniori/Julle, saa nähdä miksikä emäntä sitä sitten nimittää kun tuo sukupuoli varmistuu ensi viikon lääkärikäynnillä. Mutta palaillaan taas!=)

2 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Oih, ihana pienokainen. Tulee ihan Lean pentuajat mieleen niin saman näköinen lapsukainen on kuvassa.

Laitahan aktiivisesti kuvia tulokkaasta. On nimittäin ihana nähdä pennun kasvua kun se on niin hurjaa ensimmäisen vuoden aikana.

Täti Punainen kirjoitti...

Kiitos! Juu, huomasin yhteneväisyyden itsekin, melko lailla menee värit samoin kuin Lealla!=)