lauantai 20. elokuuta 2011

Herkkuja ja leikkiä


Martta: "Heipähei! Kuten Molla jo kertoikin, mukavasti täällä menee.=) Olen hyvin vauhdikkaalla päällä välillä ja emäntä tuossa kiipeilypuussa temppuillessani otti kuvasarjaa minusta, MI-AU! Viime viikolla kävimme tarkastuttamassa korvat ja sain tehosterokotteen. Emäntä keksi laittaa meidät samaan, vähän isompaan kuljetusboxiin, joten automatka sujui hieman rauhallisemmin meiltä molemmilta. Minua kyllä vähän pelotti silti ja ilmaisin asian äänekkäästi, mutta Mollaa ilmeisesti rauhotti minun läsnäoloni, koska neiti oli ihan hiljaa."

"Tässä kuvasarjassa minulle opetetaan kuinka herkkuja voi saada pienillä tempuilla! Tosin ei nyt sen kummempaa kuin takajaloille nouseminen, en sentään ole koira! Mutta kuitenkin. Sainpahan vähän nameja! Näitä kuvia emäntä on myös tehnyt/muokannut kollaaseiksi Picnikillä."

3 kommenttia:

Mayo kirjoitti...

Kyllä sitä nyt vähän vaivaa pitää nähdä herkkujen eteen : ) Onko emäntäsi ajatellut ostaa sellaista astiaa, jossa on lokeroita ja josta saa sitten itse kaivella niitä herkkuja?

Martta kirjoitti...

Onhan tuo miettinyt asiaa, mutta toistaiseksi minulle on riittänyt, kun herkkuja piilottelee välillä vaikka maton alle!=)

Kiitos kommentistasi!MI-AU!

RL kirjoitti...

Himputti, että onkin tuo mustavalkoinen sydäntenmurskaaja ihan kuin meidän Pikku-Gerru!!